Köpa kattungeIntresserad av en kattunge från Simpsalacoon´s ?
* Simpsalacoon´s säljer med glädje kattungar till er som kan garantera ett kärleksfullt och ansvarstagande ägandeskap. Det innebär personlig kontakt med er blivande kattungeköparna och att vi inte säljer kattungar enbart via mail edyl. Vi gör vad vi kan för att undvika ”olämpliga” kattungeköpare vilket jag också tror att ni seriösa kattungeköpare uppskattar. Simpsalacoon´s kan också lämna referenser på att vi är seriösa .


* Maine Coonen är en väldigt social katt och mår inte bra av att bli lämnad ensam länge så är man inte hemma mycket så behöver katten en kompis som sällskap.


* Vi säljer kattungar i första hand som sällskapskatter och familjemedlemmar. Alla katter som inte köps till eventuell avel ska kastreras, för deras egen skull och även för er då ni får en mer harmonisk familjemedlem. Kattungar som eventuellt ska avlas med säljs endast till dem som testar för HD/HCM och som delar min syn på seriöst och sunt avelsarbete.


* Jag önskar att vi håller lite kontakt efter det att ni har fått hem kattungen - uppföljningen av avkommor är mycket värdefullt för avelsarbetet. Jag kommer framöver också att finnas till hands om ni behöver råd, stöd eller hjälp.Kattungen är leveransklar tidigast vid 12 veckors ålder och är vid leverans:


*  Vaccinerade 2 ggr dvs. grundvaccinerad. Ägaren vaccinerar sedan 1ggr/år.

*  ChipIDmärkta

*  Avmaskade

*  Veterinärsbesiktade med hälsointyg vid leverans  ej äldre än 7 dagar.

*  Dolda fel försäkrade i 3 år hos Sveland. Köparen tecknar egen försäkring för

    veterinärvård / ev.livförsäkring.

*   Har Sverak stamtavlaIntresserad?

VÄLKOMMEN att kontakta mig och berätta lite om er och era önskemål.Köpa en kattunge från Simpsalacoon´s:


På kattungesidans finns det en tabell med kattungarna där nedanstående kan stå:


Under utvärdering/Reserverad: 


Detta står när intressenter finns men jag låter inte gärna någon boka (=lägga handpenning) på en kattunge innan den är 5 veckor gammal så fram till dess så står de under utvärdering (se kattungesidan).


Besök tas inte emot förrän kattungarna är runt 3 -4 veckor gamla. Så tabellens utvärdering/reserverad markeringen på kattungesidan kan ändras till att kattungen är ledig.


Bokad: 


När vi träffats och när ni har bestämt er för kattungen så kan ni boka kattungen mot en tingningsavgift och då skriver vi ett tingningsavtal. Detta är eran garanti för att katten blir eran. Tingningsavgiften återbetalas inte om ni senare ger återbud.


Såld:

 

Inga kattungar lämnas innan hela köpeskillingen är erlagd och när detta väl är gjort så skrivs köpekontrakten på och ni får stamtavla och övriga handlingar.


Kontakt : simpsalacoons@seliton.se


Hemsida :   www.seliton.se