Kattungar

Simpsalacoon´s Maine Coon

2020-06-17 "Pixie" verkar ha bestämt sig för att inte löpa utan ta sommarledigt och "hemestra" :-) Inte så ovanligt att damerna tar en paus i löp under sommaren. Vi skjuter på hennes sista kull tills efter sommaren då hon kommer att paras :-)   "Vi spår men i detta fall, just nu, så är Pixie som rår " :-))))


Övriga planer; i höst planerar vi att "Morran" (Simpsalacoon´s Amoroso) ska på date. Avvaktar först Pixies aktiviteter :-)

Bilder på damerna ser ni under `våra katter`.


Välkommen åter :-))  INFÖR KATTUNGE KÖP :

 Läs gärna lite på rasringen Maine Coon katten och länkar nedan.


https://www.mainecoonkatten.se/att-t%C3%A4nka-p%C3%A5.html


Är kattungens föräldrar testade för HD och HCM? Läs mer under Hälsa.

                       Se nedan för mer information när kattungarna fötts. Bilder på kattungarnas kontinuerliga utveckling kommer att finnas på blogg.seliton.seNamn

Kön

Färg

Status

S* Simpsalacoon´s .....


Under utvärdering/Reserverad: 

Intressenter finns men jag låter inte gärna någon boka (=lägga handpenning) på en kattunge innan den är 5 veckor gammal så fram till dess så står de under utvärdering/reserverad i tabellen ovan trots att intresse visats.


Besök tas inte emot förrän kattungarna är runt ca 3-4 veckor gamla. Det kan i tabellen stå utvärdering/reserverad som sen ändras till att kattungen är ledig.


Bokad / Tingad: 

När vi träffats och när ni har bestämt er för kattungen så kan ni boka kattungen mot en tingningsavgift och då skriver vi ett tingningsavtal. Detta är eran garanti för att katten blir eran. Tingningsavgiften återbetalas inte om ni senare ger återbud.


Såld: 

Inga kattungar lämnas innan hela köpeskillingen är erlagd och när detta väl är gjort så skrivs köpekontrakten på och ni får stamtavla och övriga handlingar.


Kontakt : simpsalacoons@seliton.se


Hemsida :   www.seliton.se

Copyright  © All Rights Reserved simpsalacoons@seliton.se