Kattungar

Simpsalacoon´s Maine Coon


Kattungar väntas ca 10 mars 2020 mellan


Simpsalacoon´s Amoroso

och

Carpe Felines Conexus

Naturligtvis är föräldrarparet hälsotestade, höfter och hjärta. Båda katternas hälsoresultat finns att se i deras stamtavlor på Pawpeds (se stamtavlelänken nedan). 

Amorosos HD N/1  Conexus N/N

HCM testade x flera med normala resultat.

Se kattungarnas stamtavla här

Inavelsgrad: 0,0%

Kloner: 28,6%

Foundation top 5:  58,2%Se nedan för mer information när kattungarna fötts. Bilder på kattungarnas kontinuerliga utveckling kommer att finnas på blogg.seliton.seNamn

Kön

Färg

Status

S* Simpsalacoon´s .....
S* Simpsalacoon´s ......
S* Simpsalacoon´s  .........
S* Simpsalacoon´s 
S* Simpsalacoon´s S* Simpsalacoon´s 


Under utvärdering/Reserverad: 

Intressenter finns men jag låter inte gärna någon boka (=lägga handpenning) på en kattunge innan den är 5 veckor gammal så fram till dess så står de under utvärdering/reserverad i tabellen ovan trots att intresse visats.


Besök tas inte emot förrän kattungarna är runt ca 3-4 veckor gamla. Det kan i tabellen stå utvärdering/reserverad som sen ändras till att kattungen är ledig.


Bokad / Tingad: 

När vi träffats och när ni har bestämt er för kattungen så kan ni boka kattungen mot en tingningsavgift och då skriver vi ett tingningsavtal. Detta är eran garanti för att katten blir eran. Tingningsavgiften återbetalas inte om ni senare ger återbud.


Såld: 

Inga kattungar lämnas innan hela köpeskillingen är erlagd och när detta väl är gjort så skrivs köpekontrakten på och ni får stamtavla och övriga handlingar.


Kontakt : simpsalacoons@seliton.se


Hemsida :   www.seliton.se

Copyright  © All Rights Reserved simpsalacoons@seliton.se