Köpa kattunge

Intresserad av en kattunge från Simpsalacoon´s ?

 

OBS ! Lite speciellt är det runt kullen född 2016-11-15. Se kattungesidan för mer info om den kullen.

 

 

 

* Simpsalacoon´s säljer med glädje kattungar till er som kan garantera ett kärleksfullt och ansvarstagande ägandeskap men bara till dom. Det innebär personlig kontakt med er blivande kattungeköparna och att vi inte säljer kattungar enbart via mail edyl. Vi gör vad vi kan för att undvika ”olämpliga” kattungeköpare vilket jag också tror att ni seriösa kattungeköpare uppskattar. Simpsalacoon´s kan också lämna referenser på att vi är seriösa .

 

* Maine Coonen är en väldigt social katt och mår inte bra av att bli lämnad ensam länge så är man inte hemma väldigt mycket så behöver katten en kattkompis som sällskap.

 

 

* Vi säljer kattungar i första hand som sällskapskatter och familjemedlemmar. Alla katter som inte köps till eventuell avel ska kastreras, för deras egen skull och ni får en harmonisk familjemedlem. Kattungar som eventuellt ska avlas med säljs endast till dem som testar för HD/HCM och som delar min syn på seriöst och sunt avelsarbete.

 

 

* Jag önskar att vi håller kontakt efter det att ni har fått hem kattungen - uppföljningen av avkommor är mycket värdefullt för avelsarbetet. Jag kommer framöver också att finnas till hands om ni behöver råd, stöd eller hjälp.

 

 

Intresserad?

VÄLKOMMEN att kontakta mig och berätta lite om er och era önskemål.

 

 

 

 

Köpa en kattunge från Simpsalacoon´s:

 

 

Under utvärdering/Reserverad:

 

Intressent finns men jag låter inte gärna någon boka (=lägga handpenning) på en kattunge innan den är 5 veckor gammal så fram till dess så står det under utvärdering om någon visat intresse på den kattungen.

 

Besök tas inte emot förrän kattungarna är runt 4 veckor gamla. Vi håller normalt inte några kattungar under utvärdering efter 5-6 veckors ålder så då bör intressenten ha funderat klart ;-). Så länge ingen handpenning är erlagd så kan kattungen bokas bort till någon annan. Under utvärdering/reserverad kan alltså ändras till att kattungen är ledig.

 

 

Bokad:

 

När ni har bestämt er för kattungen och vi är överens så kan ni boka kattungen mot en tingningsavgift och då skriver vi ett tingningsavtal. Detta är eran garanti för att katten blir eran. Tingningsavgiften återbetalas inte om ni senare ger återbud.

 

 

Såld:

 

Inga kattungar lämnas innan hela köpeskillingen är erlagd och när detta väl är gjort så skrivs köpekontrakten på och ni får stamtavla och övriga handlingar.

 

 

 

 

 

Kattungen är leveransklar tidigast vid 12 veckors ålder och är vid leverans:

 

* Avmaskade

* Vaccinerade 2 ggr dvs. grundvaccinerad. Ägaren vaccinerar sedan 1ggr/år.

* ChipIDmärkta

* Veterinärsbesiktade med hälsointyg vid leverans ej äldre än 7 dagar.

* Dolda fel försäkrade i 3 år hos Sveland. Köparen tecknar egen försäkring för

veterinärvård / ev.livförsäkring.

* Har Sverak stamtavla

 

 

 

Kontakt : simpsalacoons@seliton.se

 

Hemsida : www.seliton.se

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved to Simpsalacoons@seliton.se